Podcast    Crowdfunding    Evenementen
 
INWONERS-PAGINA 

building SINERGI!
Het interactieve platform waar we de toekomst in
het heden ervaarbaar maken

Welkom op de inwoners-pagina van Building Sinergi! Help mee met het realiseren van de virtuele stad waar we een duurzame toekomst in het heden ervaarbaar maken. Met jouw bijdrage leggen we de eerste digitale bouwstenen van de stad. Doneer en wordt inwoner van Sinergi!

Wat houdt het in om inwoner te zijn?

Iedereen ontvangt bij iedere donatie een wooncontract. Dit wooncontract geldt als een lidmaatschap van Sinergi. Met het wooncontract blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Bovendien krijg je een huis in de virtuele stad, waar jouw visie op de toekomst zichtbaar kan worden. Uiteindelijk ontvangen alle inwoners van Sinergi een uitnodiging om mee te denken over de toekomst van het platform tijdens een burgerberaad.“In Sinergi kunnen we ons blijven afvragen hoe we willen leven over 100 jaar.”

In Building Sinergi gaan we de eerste versie van een duurzame toekomst bouwen, maar daar houdt het niet op. Innovaties worden doorontwikkeld, steden blijven groeien en zo zal platform Sinergi met ons meegroeien. Sinergi moet een plek worden die je blijft inspireren en op de hoogte houdt van huidige ontwikkelingen in duurzaamheid en technologie. Na afloop van de lancering van Building Sinergi wordt de journalistieke zoektocht naar innovatie doorgezet. De eerstvolgende stap is een burgerberaad. Tijdens dit burgerberaad gaan we jullie vragen, twijfels en frustraties over de toekomst in kaart brengen. De ideeën van de inwoners zijn namelijk de voedingsbodem voor de toekomst van Sinergi.

Word inwoner︎


Fleur van Linden
12.06.2022